Bij Paint to Change gaat u schilderen met een doel. Uw doel om precies te zijn. Ieder mens heeft periodes in zijn leven waarin hij of zij vast loopt. Er zijn vele manieren om daar van af te komen. Eén van die manieren vindt u bij Paint to Change. Een snelle manier overigens want wij willen u niet maanden aan het lijntje houden. Wij zoeken met u een snelle weg naar herstel door het zoeken naar en gebruik maken van uw eigen ongekende mogelijkheden. Hoe die weg er uit ziet, weet niemand. Door een combinatie van toegepaste technieken, schilderen, meditatie, nlp, praten maar vooral doen verandert er iets in uw onbewuste denkprocessen dat leidt naar een verandering. Uw hele bewuste denken zal branden van verlangen om de veranderingen te ontwikkelen en te onderhouden.
Het eerste beeld: Een negatief zelfbeeld dat ontstaan is door langdurige mentale onderdrukking. Het uiteindelijke resultaat
Doelgroep: Wij richten ons op een ieder die zich actief in wil zetten op een veranderingsproces en dat op een creatieve manier al schilderend wil doen. Wij richten ons op gemotiveerde mensen, die beseffen dat ze hun toekomst zelf in de hand hebben. Het gaat er daarbij niet om of u kunt schilderen, u krijgt ook geen schilderles, maar het gaat er om wat u schildert en wat u daar al werkend                                               voor veranderingen in aanbrengt. Het werk is gericht op vooruitgang, UW vooruitgang. Werkwijze: We beginnen met een introductiedag waarin iedereen die zich aangemeld heeft kan ervaren hoe het werkt. Daarna kun je je aanmelden voor een kursus van 7 avonden. Eerst volgende introductiedag is: Zaterdag 14 februari 2015 Locatie Winsum Kosten: € 150,00 inclusief materiaal, lunch, koffie, thee.
Workshops Cursussen Over Painttochange Home Workshops
1. Dagcursus Ontwikkel uw creativiteit, alle remmen los. Hoe vaak zegt of denkt u: Ik kan het niet, ik durf het niet, maar wie zegt dat eigenlijk? Is dat uw eigen innerlijke stem, of is die van iemand anders uit een grijs verleden? In deze cursus leert u door middel van meditatie vrijer en losser om te gaan met materialen als verf en kwasten. Meditatie brengt ontspanning en ontspanning brengt nieuwe ideeen. Deze cursus kost € 150,00 incl. materiaal, lunch, thee en koffie. Groepsgrootte max. 3 personen Start: afhankelijk van aanmelding, steeds op een zaterdag.
2. Cursus meditatie en schilderen (7 avonden) In de cursus meditatie en schilderen ga je aan de hand van een onderwerp aan de slag, waarbij je  zoekt naar de uitbeelding van het gevoel en het innerlijke beeld dat je daarbij hebt. Steeds beginnen we de avond met een meditatie waarin een opdracht is verwerkt die je daarna gaat uitwerken. Afhankelijk van het proces, de snelheid van werken gaan we een volgende avond door met het werk, of we starten met een schoon blad. Het streven is om per avond een schilderij te maken. De laatste avond bespreken we het gemaakte werk en de individuele ervaringen. Kosten € 295,00 inclusief materiaal en koffie/thee Groepsgrootte max. 6 personen. Start: Dinsdag avond 3 februari 2015 19.30 uur
Workshops Cursussen Over Painttochange Home Cursussen
Mijn naam is Tamme Hansma. In 1987 ben ik afgestudeerd als Hypnotherapeut bij de SETH. Geboren in Surhuisterveen, opgegroeid in Burgum en daarna op verschillende plaatsen in Nederland gewoond. Jaren heb ik gewerkt als ICT-er in mijn eigen bedrijf TC Plus, naar volle tevredenheid maar de kriebels zijn er nog al tijd om aan de slag te gaan met veranderings- processen met mensen. Even chronologisch: In 1986 ben ik begonnen als hypnoterapeut in Heerenveen. Na een aantal jaren daarin werkzaam te zijn geweest als zelfstandige heb ik toch besloten het roer om te gooien. Ik kon beginnen in de ICT en dat trok me destijds meer dan voortzetting van mijn praktijk. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, vaak had ik het toch met veel enthousiasme over hypnotherapie en alles wat daar om heen hangt. 2014. Het is tijd voor iets nieuws! Hypnotherapie met het schilderen combineren in workshops, cursussen en eventueel individuele sessies. Problemen zijn er om op te lossen, en daartoe moet je af en toe putten uit mogelijkheden die je al die tijd al in je hebt, maar ongebruikt en onontdekt hebt laten liggen in je reservoir van onbegrensde mogelijkheden. Graag ga ik met je een dag, een aantal avonden of meerdere dagen in een workshop aan de slag om die ongekende mogelijkheden van jezelf te vinden en te gebruiken.
Workshops Cursussen Over Painttochange Home Over Painttochange