twhMijn naam is Tamme Hansma. In 1987 ben ik afgestudeerd als Hypnotherapeut bij de SETH.

Geboren in Surhuisterveen, opgegroeid in Burgum en daarna op verschillende plaatsen in Nederland gewoond. Jaren heb ik gewerkt als ICT-er in mijn eigen bedrijf TC Plus, naar volle tevredenheid maar de kriebels zijn er nog al tijd om aan de slag te gaan met veranderingsprocessen met mensen.

Even chronologisch:
In 1986 ben ik begonnen als hypnoterapeut in Heerenveen. Na een aantal jaren daarin werkzaam te zijn geweest als zelfstandige heb ik toch besloten het roer om te gooien. Ik kon beginnen in de ICT en dat trok me destijds meer dan voortzetting van mijn praktijk. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, vaak had ik het toch met veel enthousiasme over hypnotherapie en alles wat daar om heen hangt. Na vele jaren in de ICT als zelfstandige heb ik een knoop doorgehakt. Een combinatie van nog een andere passie: het schilderen, wil ik combineren met hypnotherapie in workshops en individuele sessies.

Problemen zijn er om op te lossen, en daartoe moet je af en toe putten uit mogelijkheden die je al die tijd al in je hebt, maar ongebruikt en onontdekt hebt laten liggen in je reservoir van onbegrensde mogelijkheden. Graag ga ik met je een dag aan de slag om die ongekende mogelijkheden van jezelf te vinden en te gebruiken.